Terug

Hallo, Kato

Kato
Kato Kato Kato Kato Kato Kato

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
andere
Naam:
Kato
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
1 jaar en 5 maand
Ras:
Huiskat Langhaar
Referentie:
2024124

Maak kennis met Kato, een charmante en zachtaardige poes van 1 jaar oud, die een tweede kans verdient op een liefdevol thuis. Kato werd samen met haar vier kittens gevonden in de tuin van onze neef. In het begin was ze erg terughoudend en beschermend naar haar kleintjes toe, begrijpelijk gezien de onzekerheid en verwarring die ze moet hebben gevoeld in haar situatie.

Maar naarmate de dagen verstreken, begon Kato te beseffen dat ze veilig was en dat er voor haar en haar kittens gezorgd werd. Langzaam maar zeker begon ze haar vertrouwen in mensen terug te winnen. Het resultaat is een poes die nu graag kopjes geeft en het heerlijk vindt om geaaid te worden. Ze heeft een rustige en liefdevolle aard, en hoewel ze in het begin wat tijd nodig heeft om op haar gemak te raken, bloeit ze echt op wanneer ze zich veilig voelt.

We zijn op zoek naar een speciaal thuis voor Kato, waar ze verder kan groeien en zich in haar eigen tempo kan ontwikkelen. Ze heeft een omgeving nodig waar ze geduld, liefde, en vooral begrip krijgt. Kato is geen kat die je onmiddellijk in je armen kunt sluiten, maar met de juiste aanpak zal ze een loyale en liefdevolle metgezel worden.

Als je een rustig en warm huis hebt waar Kato kan wonen, waar ze zich kan terugtrekken wanneer ze daar behoefte aan heeft, maar ook de aandacht en liefde krijgt die ze zo verdient, dan zouden we graag van je horen. Geef Kato de kans om te ervaren wat het betekent om geliefd en verzorgd te zijn in een echte thuis.

Als je denkt dat je Kato deze kans kunt bieden, aarzel dan niet om onze adoptievragenlijst in te vullen via onze website. We kijken ernaar uit om te zien hoe Kato verder kan bloeien in een liefdevolle omgeving!

https://bellecatrescue.be/adoptievragenlijst/