Terug

Hallo, Oliver/ gereserveerd

Oliver/ gereserveerd
Oliver/ gereserveerd Oliver/ gereserveerd Oliver/ gereserveerd Oliver/ gereserveerd Oliver/ gereserveerd Oliver/ gereserveerd Oliver/ gereserveerd Oliver/ gereserveerd

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
zwart
Naam:
Oliver/ gereserveerd
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
0 jaar en 4 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
2024171

Maak kennis met Oliver, een charmante jongen geboren op 12 mei 2024, die met zijn aanhankelijke en speelse karakter meteen je hart zal stelen. Hoewel hij in het begin wat verlegen kan zijn, komt hij snel los zodra hij zich veilig en geliefd voelt in zijn omgeving. Deze speelse jongeman houdt ervan om de wereld om zich heen te ontdekken en is altijd in voor een spelletje met zijn favoriete speeltjes.

Oliver is niet alleen een durfal die graag op avontuur gaat, maar ook een echte knuffelkont. Zodra hij merkt dat hij in goede handen is, kruipt hij graag dicht tegen je aan en geniet hij volop van de aandacht en liefde die hij krijgt. Zijn nieuwsgierige aard maakt hem een perfecte metgezel voor iemand die hem de ruimte geeft om op zijn eigen tempo te wennen, terwijl hij tegelijkertijd zijn speelse energie kwijt kan.

Oliver zoekt een liefdevol thuis waar hij verder kan opgroeien en zijn speelse, aanhankelijke kant volledig tot zijn recht kan laten komen. Als je op zoek bent naar een kitten die zowel actief als knuffelig is, en die graag zijn dagen vult met avontuur en gezelligheid, dan is Oliver misschien wel de perfecte aanvulling op jouw gezin.

Wil jij Oliver de kans geven om op te groeien in een warm en liefdevol thuis? Vul dan onze adoptievragenlijst in via onze website en wie weet wordt Oliver binnenkort jouw nieuwe beste vriend!

 

https://bellecatrescue.be/adoptievragenlijst/