Terug

Hallo, Billie

Billie
Billie Billie

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
andere
Naam:
Billie
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
2 jaar en 3 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
2024198

Maak kennis met Billie, een meisje van 2 jaar oud met een bijzonder verhaal. In april werden we benaderd door de politie na een hevige woningbrand waarbij vier katten dringend een nieuw onderkomen nodig hadden, waaronder Billie. Door de rookontwikkeling moest ze enkele dagen in een zuurstofkooi doorbrengen en kreeg ze medicatie om te herstellen. In onze opvang kreeg ze verdere zorg, en we hebben zorgvuldig al het roet uit haar vacht verwijderd.

Aanvankelijk dachten we dat Billie het beste zou gedijen in een rustig thuis als binnenkat. Helaas bleek dit niet de juiste keuze; na een maand kwam ze terug bij ons omdat ze zich verveelde.  Ze begon serieus "kattenkwaad" uit te halen, zoals het bijten in haar baasje's been, hem wakker maken,.... 

Nu zoeken we een huis voor Billie waar ze, zodra ze er klaar voor is, ook buiten kan spelen. Billie heeft een avontuurlijke kant en zal opbloeien in een omgeving waar ze haar energie kwijt kan. Ze houdt ervan om met een hengeltje te spelen, geniet van knuffelen, en ligt graag op je schoot. ’s Nachts heeft ze het liefst dat de kamerdeur open staat zodat ze wanneer ze kan bij jou kan komen liggen indien ze dit wilt,  wat haar een trouwe metgezel maakt.

In de opvang merken we dat Billie niet goed overweg kan met andere katten, dus ze zal het beste passen in een huis waar ze de enige kat is.

Ben jij degene die Billie de vrijheid en ruimte kan geven die ze nodig heeft?

https://bellecatrescue.be/adoptievragenlijst/