Terug

Hallo, Lexie & Lilly

Lexie & Lilly

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
tijger
Naam:
Lexie & Lilly
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
0 jaar en 4 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
2024178

### Lilly & Lexi – Een Onverbrekelijk Duo Zoekt een Thuis

Maak kennis met Lilly en Lexi, twee lieve meisjes geboren in mei 2024, die in de opvang elkaars beste vrienden zijn geworden. Ze zijn inmiddels zo naar elkaar toe gegroeid dat waar je de een ziet, de ander nooit ver weg is. Samen vormen ze een onafscheidelijk duo dat altijd klaarstaat voor een nieuw avontuur.

Met hun speelse karakter halen ze graag kattenkwaad uit en houden ze je continu bezig. Ze genieten van interactieve speeltjes en ontdekken graag nieuwe dingen in hun omgeving. Beide dames zijn dol op knuffelen, al kan het bij Lexi soms even duren voordat ze genoeg energie heeft verbruikt om echt tot rust te komen. Lilly is iets rustiger, maar minstens zo aanhankelijk.

Lilly en Lexi kunnen goed overweg met andere katten, wat hen tot fijne gezelschapsdieren maakt. Hoe ze op honden reageren is nog onbekend, maar met hun nieuwsgierige aard zouden ze zich waarschijnlijk snel aanpassen.

Ben jij op zoek naar een liefdevol thuis voor dit onafscheidelijke duo? Lilly en Lexi staan te popelen om je hart te veroveren en samen met jou nieuwe avonturen te beleven!

https://bellecatrescue.be/adoptievragenlijst/