Terug

Hallo, Oreo & Miley/ gereserveerd

Oreo & Miley/ gereserveerd

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
Zwart-wit
Naam:
Oreo & Miley/ gereserveerd
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
0 jaar en 4 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
2024202

Oreo en Miley zijn een onafscheidelijk duo, broer en zus, geboren op 12 mei 2024. Ze hebben vanaf dag één een diepe band met elkaar opgebouwd en zijn simpelweg elkaars beste maatjes. Waar je de één ziet, is de ander nooit ver weg. Ze spelen samen, eten samen, en zoeken altijd elkaars gezelschap op. Het is niet ongebruikelijk om ze samen tegen elkaar aan te zien liggen, genietend van elkaars warmte en aanwezigheid.

Wat Oreo en Miley zo speciaal maakt, naast hun hechte band, is hun liefdevolle en aanhankelijke karakter. Beide kittens zijn enorm sociaal en vinden het heerlijk om bij mensen in de buurt te zijn. Ze zijn altijd in voor knuffels, maar vinden het ook geweldig om te spelen. Speeltjes, touwtjes of gewoon een gezellig ravotmoment – ze maken van elke dag een feestje.

Omdat Oreo en Miley zo aan elkaar gehecht zijn, willen we ze dan ook graag samen plaatsen in een nieuw thuis. Ze zijn een onafscheidelijk duo en zullen het beste tot hun recht komen als ze elkaar als steun en toeverlaat blijven hebben.

Ben je geïnteresseerd om dit lieve stel een warm thuis te geven? Vul dan gerust onze vragenlijst in via de website, en wie weet verwelkom je binnenkort Oreo en Miley in je gezin!

https://bellecatrescue.be/adoptievragenlijst/