Terug

Hallo, Lupe

Lupe

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Nee
Kleur
andere
Naam:
Lupe
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
2 jaar en 8 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
24039

Belangrijk: Lupe vertrekt alleen op voorwaarde dat er al een ander sociaal katje aanwezig is of in duo met haar maatje Miel

Belangrijk: Lupe heeft gevoelige tandjes

Hallo! Ik ben Lupe, een kattin van zo'n 2,5 à 3 jaar oud. Ik ben een katje dat alles observeert vanop een afstand. Over het algemeen ben ik voorzichtig en terughoudend. Ik vind (bewegende) grote mensen nog een beetje eng. Maar als mijn opvangmama het juiste plekje aait, dan begint mijn motortje te draaien. Ik kan dan heel erg genieten van de aaitjes, het liefst op mijn buikje. 's Avonds, wanneer mijn opvangmama rustig in de zetel zit, kom ik eens piepen. Ik kijk dan graag even rond in het hele huis. Hierbij krijg ik hulp van mijn soortgenootje Miel. Hij leert me dat mensen te vertrouwen zijn. In de avond spelen we samen en lopen we achter elkaar door het huis. Ik heb heel veel aan een sociaal soortgenootje, want hij/zij leert mij uit mijn schulp komen. Verder ben ik extra gevaccineerd tegen FeLV zodanig dat ik zonder zorgen kan samenspelen met Miel.

Staat ons gouden mandje bij jou klaar? Vul dan snel de vragenlijst in! 

(Voor meer info betreffende adoptie, verwijzen wij je graag door naar onze website www.cattitude.be: hier kan je meer info vinden over onze katjes en onze adoptieprocedure. !! Vul zeker onze vragenlijst online in !! deze is nl een essentieel onderdeel van onze adoptieprocedure. Dankzij deze vragenlijst krijgen wij een beter beeld van jouw situatie en kunnen we op zoek gaan naar een gepast katje.)