Terug

Hallo, Sari

Sari

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Nee
Kleur
andere
Naam:
Sari
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
2 jaar en 8 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
24068

Belangrijk: Lövi en Sari vertrekken in duo naar hun gouden mandje 



Broer Lövi was heel bang bij zijn eerste kennismaking met een mensenhuis. Maar deze nieuwsgierige, ondernemende en speelse kater zocht al vlug contact met die rare twee-beners. Lövi komt nu rond de benen draaien, spinnen, mauwen en springt spontaan op bed. Hij houdt heel veel van een flodderbeurt. Hij wordt nog niet graag opgepakt en is nog bang van mensen die hij niet kent. Maar dat gaat er nog wel uit.



Lövi is een echte Adonis. Eentje die het niet weet van zichzelf. Met zijn lange grijze streepjesmanen charmeert hij iedereen. Hij is een rustig type en kuiert graag rond in huis. Hij is beste maatje met zijn zus Sari.



Sari is ook een beauty. Met haar mooie ogen en ranke grijze lijf lijkt ze op één van de godinnen uit het oude Egypte. Sari was extreem bang toen ze hier aan kwam. We noemden haar voor de grap wel eens Flat Cat. Ze kan zich ongelooflijk plat maken wanneer ze bang is. Sari is een katje dattijd nodig heeft. Tijd en veel geduld. Maar het zit er in. Dat is duidelijk geworden. Voor haar was het een grote stap om te leren dat aaitjes krijgen gewoon fijn kan zijn. Ze durft meer en meer, maar het gaat heel traag. Op haar tempo. Dat moet je weten.



Sari houdt van haar broer en kijkt soms vol verbazing wat hij wel al allemaal durft. Vandaag sprong ze voor de eerste keer in bed. Op bed komen kroelen is niet zo heel ver weg meer dus. Sari & Lövi ravotten graag. Ze zijn two of a kind. Daarom worden ze samen geplaatst. Ben je op zoek naar kattenvreugde met een beetje handleiding? Wil en kan je er je tijd, energie en geduld in steken? Vul dan snel het formulier in! 



(Voor meer info betreffende adoptie, verwijzen wij je graag door naar onze website www.cattitude.be: hier kan je meer info vinden over onze katjes en onze adoptieprocedure. !! Vul zeker onze vragenlijst online in !! deze is nl een essentieel onderdeel van onze adoptieprocedure. Dankzij deze vragenlijst krijgen wij een beter beeld van jouw situatie en kunnen we op zoek gaan naar een gepast katje.)