Terug

Hallo, Omer FIV+

Omer FIV+

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Nee
Kleur
wit
Naam:
Omer FIV+
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
13 jaar en 2 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
20240189

DIt is Omer, dé legendarische cafékat!! 

Omer was een ware ster in het lokale café, waar hij zijn dagen sleet tussen de barkrukken en de biljarttafel. Iedereen kende hem en ja, je kan al wel raden naar welk gerstennat hij werd vernoemd. Maar helaas, toen het café de deuren sloot, belandde Omer in ons asiel.

Het was niet gemakkelijk voor hem, van een bruisend caféleven naar een leven tussen de kattenbakken, dat was even wennen. Maar kijk, onze Omer heeft uiteindelijk zijn draai gevonden. Momenteel deelt hij zijn onderkomen met drie andere katerbinken, maar laten we eerlijk zijn, dat is niet echt zijn cup of tea. Omer is meer een type voor zijn eigen staminée.

En ja hoor, Omer heeft een klein extraatje: hij testte positief op FIV, wat betekent dat hij als binnenhuiskat wordt geplaatst. Maar dat weerhoudt hem er niet van om af en toe lekker eigenwijs uit de hoek te komen. Strelen? Dat mag, maar alleen als hij er zin in heeft! Omer is tenslotte een heer van stand.

Dus, ben jij op zoek naar een stoere kater met een eigen willetje? Een echte binnenhuiskat die af en toe nog wat cafégekte in zich heeft? Dan is Omer de perfecte match voor jou! Kom eens langs en maak kennis met deze charmante bink. Hij staat te popelen om zijn nieuwe stamkroeg (oftewel jouw huis) te ontdekken!