Terug

Hallo, Lien

Lien

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
schildpad
Naam:
Lien
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
6 jaar en 2 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
20240410

Lien is een prachtige tijgerkattin met unieke rosse plekjes en een heel zachtaardig karakter. Toen ze bij ons in het asiel kwam, was ze nog erg schuw en hield ze zich vaak op de achtergrond. Maar Lien heeft al grote stappen gezet in haar ontwikkeling en begint nu steeds meer van haar rustige, lieve kant te laten zien. Waar ze eerst wat afwachtend was, komt ze nu zelfs uit zichzelf naar je toe voor aaitjes en geniet ze zichtbaar van aandacht. Haar kalme en geduldige aard maakt haar tot een ideale huisgenoot voor wie op zoek is naar een rustig en lief gezelschap.

Lien is op zoek naar een thuis waar ze de tijd en ruimte krijgt om verder te ontplooien. Ze zal baat hebben bij een rustige omgeving, waar ze op haar eigen tempo kan wennen en haar vertrouwen in mensen verder kan versterken. Met geduld, liefde en zorg zal Lien ongetwijfeld uitgroeien tot een trouwe en liefdevolle metgezel.

Heb jij een plekje voor Lien waar ze zich verder kan ontwikkelen en een veilig, liefdevol leven kan leiden? Dan wacht deze bijzondere kattin misschien wel op jou!