Hallo, Sansa

Sansa

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Sansa op social media:
Naam:
Sansa
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 0 maand
Ras:
Mechelse Herder
Referentie:
120240084

INTERESSE IN SANSA? BEKIJK ZEKER HAAR PAGINA EN KLIK DOOR NAAR ONZE VRAGENLIJST.

https://dierenasielsinttruiden.be/dieren_in_het_asiel/sansa/

Achtergrond

Deze mooie Mechelse herder is Sansa. Sansa is een jong teefje, geboren in augustus 2021. Ze kwam terug bij ons terecht omdat het niet meer klikte met de kat des huizes.

Karakter

Sansa is een pittige, maar lieve meid bij de mensen die ze goed kent. Ze houdt van aandacht, wandelen, spel en als echte Mechelaar staat ze altijd paraat om te ‘werken’ voor een balletje of voertjes. De tijd in het asiel doet Sansa geen deugd. Zo sluit ze haar sociale kring en kan ze reactief uit de hoek komen naar mensen die ze niet goed kent. ‘Bezoek’ wordt dus niet altijd even vlot onthaald. Hier moet wel rekening mee gehouden worden, al hoeft dit geen probleem te vormen mits het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen.

Andere honden vindt Sansa niet fijn, alsook van katten is zij geen fan.

Sansa wandelt goed aan de leiband, fietsers en auto's passeert ze zonder problemen. Aan het passeren en negeren van andere honden wordt hard gewerkt dmv trainingen in het asiel. Gelukkig is Sansa een echte slimmerik en harde werker, ze leert snel bij! Ook in de toekomst dient echt met haar getraind te worden om haar gelukkig te houden. We zoeken dan ook een ervaren eigenaar die kennis heeft van (het trainen met) dit prachtige, maar pittige ras.

Sansa leefde in het verleden mee in huis en is zindelijk. Alleen blijven zal in een nieuwe thuis natuurlijk weer even wennen zijn en opgebouwd moeten worden.

Plaatsing

Sansa zoekt een stabiele thuisomgeving waar ze alle aandacht voor zich heeft, met voldoende ervaren baasjes. Ze wordt niet bij kinderen geplaatst. Verder zoekt ze gewoon een fijne thuis waar ze van haar mensen kan genieten en voldoende uitgedaagd wordt. Een goed afgesloten tuin is een must.

Sansa verblijft momenteel in:

Vzw Dierenvrienden St-Truiden
SINT-TRUIDEN
Vzw Dierenvrienden St-Truiden
Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden