Hallo, Vince

Vince

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Vince op social media:
Naam:
Vince
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
9 jaar en 7 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
413

°27.01.2015 - reu - gecastreerd



VINCE werd gevonden op straat, de politie vermoed dat hij samen met zijn baasje een tijdje op straat geleerd heeft want het baasje op zijn chip is nergens meer gedomicilieerd. We hebben meneer ook niet gevonden.



VINCE kwam hier toe met een prostaat-ontsteking maar dit is na een medicatie-kuur van 7 dagen en castratie is dit volledig ok. Ondertussen kreeg hij ook de nodige vaccinaties en is klaar om geadopteerd te worden.



VINCE is echt een lieverd, dol op aandacht, samen apport spelen, buiten zijn en in het water spelen. Hij komt zijn speelgoed aan je voeten leggen en zeurt tot je toegeeft en gaat spelen. Lievelings-spel: apport. VINCE gaat ook zeer graag wandelen, dan loopt hij graag op kop. Eens hij op kop loopt trekt hij minder fel.

Hij is zindelijk en heeft hier nog nooit iets kapot gebeten. We denken dat alleen thuis blijven moeilijk zal zijn voor hem, hij is heel graag bij zijn mensen. Hier kruipt hij vaak bovenop zijn hondenhok om ons door het raam te kunnen zijn. Alleen zijn zal dus zeker goed moeten opgebouwd worden, we VERMOEDEN dat hij ook liever buiten zal zitten als er niemand thuis is.



VINCE is echt zo een lieverd, hij wringt zich echt binnen in je hart.



Meer foto's op onze facebook-pagina.



Heb je een gouden mandje voor VINCE? Stuur dan een mail met info over uzelf naar asiel@hetzilverenmandje.be. ADOPTIE-ONTMOETINGEN ENKEL OP AFSPRAAK zodat we hiervoor onze tijd kunnen nemen. Indien u geen afspraak heeft kan u de hond niet zien.

Vince verblijft momenteel in:

Het Zilveren Mandje
LOKEREN
Het Zilveren Mandje
Bekijk alle dieren van Het Zilveren Mandje