Hallo, Gusje

Gusje

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Nee
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Gusje op social media:
Naam:
Gusje
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
3 jaar en 9 maand
Ras:
Franse Bulldog
Referentie:
2024003

In De wereld van Nellie gaan honden op zoek naar een liefdevolle thuis. Deze honden blijven bij hun gezin tot we een geschikte adoptant vinden. Gusje verblijft momenteel in Nethen. Kennismakingen gebeuren altijd op afspraak en in het bijzijn van de coach die deze hond voor, tijdens en na de herplaatsing opvolgt en ondersteunt.

Een ton liefde, een bundel spieren, een gevoel voor humor, een dosis energie en een gevoelig zieltje. Giet deze ingrediënten samen in een compact lijfje en het resultaat is Gusje.

Gusje is 4 jaar oud en gaat op zoek naar een nieuwe thuis. Door veranderende familiale omstandigheden kan hij niet meer de zorg en aandacht krijgen die hij nodig heeft.

Gusje houdt van aandacht, heel veel aandacht. Hij is zo graag dicht bij de mensen die hij vertrouwt dat hij het moeilijk vindt om alleen te zijn. Maar Gusje kan in kleine stapjes leren dat mensen die weg gaan, altijd terugkomen.

Liefst is Gusje in een rustige omgeving zonder andere dieren. Een tuin waar hij kan ontdekken en spelen is een must voor hem. Die tuin moet goed omheind zijn, want Gusje kan weleens in zijn eentje op avontuur gaan buiten de omheining.

Wandelen en snuffelen vindt Gusje wel fijn, maar alleen in een rustige omgeving waar hij geen andere honden ontmoet. Hij is dus geen hond die je overal mee naartoe kan nemen.

Hij speelt graag met zijn favoriete balletje, maar die spelletjes mogen niet te lang duren: eventjes actief zijn wil Gusje graag afwisselen met chillen op de bank of aandacht krijgen van zijn verzorger.

Voor Gusje zoeken we rustige mensen die graag korte periodes actief zijn met hem. Vanwege zijn kracht plaatsen we hem niet bij kinderen jonger dan 12 jaar. Omdat Gusje nu nog niet alleen kan blijven, zoeken we mensen die vaak thuis zijn en/of een oplossing kunnen bieden voor de periodes dat ze afwezig zijn.

O ja, Gusje is heel duidelijk in het laten zien welke mensen hij fijn vindt en kan vertrouwen en welke niet. Bij Gusje is het een beetje ‘alles of niets’. Als hij jou vertrouwt, zal je zijn beste vriend worden, onvoorwaardelijk.



Interesse? Vul de vragenlijst in op onze website (https://togetheralive.be/ta-vragenlijst/), wij nemen contact op met jou.



Vragen? dewereldvannellie@togetheralive.be



Meer informatie over Together Alive vzw: https://togetheralive.be/



Meer informatie over De wereld van Nellie, een project van Together Alive vzw: https://togetheralive.be/de-wereld-van-nellie

 

Gusje verblijft momenteel in:

Together Alive vzw - De wereld van Nellie
RAMSEL - HERSELT
Together Alive vzw - De wereld van Nellie
Bekijk alle dieren van Together Alive vzw - De wereld van Nellie