Hallo, Benji

Benji

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Mini
Deel Benji op social media:
Naam:
Benji
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
2 jaar en 8 maand
Ras:
Chihuahua
Referentie:
20240235

Kan met andere honden: een stabiele teef kan bekeken worden

Kan met katten: ?

Kan op een appartement: nee

Kan met kleine kinderen: nee

Kan met grote kinderen: nee

Benji werd samen met 14 andere honden in beslag genomen. Ze zaten in een woning waar de hygiëne te wensen overliet. Helaas is dit een adres waar al eerder honden in beslag werden genomen.

Inmiddels verblijft Benji al een aantal weken bij ons, maar blijft de omgeving en het grote aantal mensen voor hem heel spannend. Er is een persoon die meer tijd doorbrengt met Benji, zodat hij haar steeds meer begint te vertrouwen. Bij Benji is dit een proces dat veel tijd kost. Er worden stapjes gemaakt, maar deze zijn heel klein. We realiseren ons dat Benji zich het prettigst voelt in een heel klein gezin, zonder druk sociaal leven. Vol goede moed gaan we op zoek naar een thuis waar hij zich goed gaat voelen.

Benji is gek op eten. We winnen iedere dag een beetje meer van zijn vertrouwen door lekkere paté te geven. Spelen doet hij op dit moment niet, maar wellicht kan dit nog komen. Voor deze man zoeken we hele geduldige mensen, die een huis met een tuin hebben. We verwachten dat hij een select aantal mensen op termijn durft te vertrouwen en vermoeden dat hij graag op schoot erbij komt zitten. Wandelen zal voorlopig nog niet kunnen, waardoor een tuin een uitkomst biedt zodat hij toch kan snuffelen, plassen en zich ontlasten.

Heeft u een klein gezin, zonder kinderen? Is er een tuin aanwezig? Stuur dan zeker een mail naar info@dierenasielgenk.be of vul de vragenlijst in via onze website.

 

Benji verblijft momenteel in:

Dierenasiel Genk Vzw
GENK
Dierenasiel Genk Vzw
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw