Hallo, Zita - Gereserveerd

Zita - Gereserveerd

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Onbekend
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Groot
Deel Zita - Gereserveerd op social media:
Naam:
Zita - Gereserveerd
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
1 jaar en 10 maand
Ras:
Mechelse Herder
Referentie:
120240143

Zita - duitse herder x mechelaar (groot) 16/11/2022 - Teef

Zita is bij ons terechtgekomen nadat de eigenaar afstand van haar heeft gedaan omdat ze niet meer voor haar kon zorgen. Maak kennis met Zita, een prachtige kruising tussen een Mechelse Herder en een Duitse Herder. Zita is 1,5 jaar oud en is een echte lieverd. Ze is aanhankelijk en houdt ervan om bij haar mensen te zijn of samen actieve dingen te ondernemen. Ze is erg sociaal naar mensen, ze begroet iedereen enthousiast met een kwispelende staart. Verder is Zita een actieve en energieke hond. Ze kan urenlang genieten van het spelen met een balletje en is altijd in voor een nieuwe uitdaging. Ze houdt ervan om te gaan wandelen, waarbij ze nauwelijks trekt aan de lijn. Hoewel Zita veel positieve eigenschappen heeft, kan ze soms wat zenuwachtig zijn. Vooral in de buurt van andere honden en auto's kan ze reactief zijn. Hier kan nog zeker aan gewerkt worden aangezien ze erg leergierig is.

Voor Zita zoeken we een liefdevolle thuis waar ze zich op haar gemak kan voelen en waar er actief met haar aan de slag gegaan wordt op een positieve manier: lange wandelingen, spelen, hersenwerk, speuren... Zita wordt niet geplaatst bij kinderen jonger dan 12 jaar en bij andere dieren. Met de juiste begeleiding en veel liefde zal Zita een geweldige metgezel zijn die je elke dag opnieuw met haar trouwe blik en aanhankelijke karakter weet te verassen.

Zindelijk: Ja

Kinderen < 12: Nee

Kinderen > 12: Ja

Honden: Nee

Katten: Nee

Gelieve bij interesse een mailtje te sturen naar info@dierenasiellommel.be met een beschrijving van uw gezins-, woon- en werksituatie

 

Zita - Gereserveerd verblijft momenteel in:

Dierenasiel Lommel
LOMMEL
Dierenasiel Lommel
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Lommel