Hallo, Jack

Jack

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Nee
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Nee
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Onbekend
Kan vervoerd worden in de auto?
Onbekend
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Onbekend
Basis commando's gekend?
Onbekend
Ervaring met honden/ras vereist?
Onbekend
Formaat
Groot
Deel Jack op social media:
Naam:
Jack
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
0 jaar en 8 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
20240323

Jack werd in beslag genomen samen met 3 andere honden waaronder zijn zus Nala. Ze verbleven in een appartement en helaas was de verzorging niet wat deze zijn moest en werden ze meegenomen door de politie. 

Waarschijnlijk hebben Nala en Jack geen brede socialisatie gehad en dit laat gedragsmatig zijn sporen na. Jack was oorspronkelijk bang van een tennisbal en een pluchen beertje, van een leiband en zelfs van een kauwsnack. Ook zo goed als alle, voor ons alledaagse geluiden, klonken voor hem angstaanjagend en de buitenwereld leek wel oorlogsgebied.

Maar Jack heeft grote troeven. Hij is zeer mensgericht, zoekt en vindt gemakkelijk steun bij zijn begeleider, herstelt vlot van schrik en is snel te overhalen met lekkere snoepjes. Hij houdt enorm van aandacht en lekker knuffelen mag ook zeker niet ontbreken. Jack leert super graag.  'Zit' en 'af' begint al goed te gaan en op zijn tempo brengen we hem met zoveel mogelijk situaties in contact. Hij gaat ondertussen al stukjes wandelen aan harnas, halsband en leiband en er is een autotraining gestart. 

Voor lieve Jack zoeken we adoptanten die graag willen verderzetten waar we hier in het asiel mee gestart zijn. Zindelijkheidstraining, wandelen aan de leiband en samen spelen zal nog verder moeten worden opgebouwd. We plaatsen hem in een huis met een tuin, eventueel met een steriele en stabiele teef en met kinderen vanaf 16 jaar.

Wil jij Jack verder leren dat de wereld heel veel moois te bieden heeft, vul dan zeker ons formulier in via de site of stuur een mailtje naar info@dierenasielgenk.be

Jack verblijft momenteel in:

Dierenasiel Genk Vzw
GENK
Dierenasiel Genk Vzw
Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw