Hallo, Aisha

Aisha

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Nee
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Extra groot
Deel Aisha op social media:
Naam:
Aisha
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
2 jaar en 7 maand
Ras:
Newfoundlander
Referentie:
24082

Aisha is een kruising newfoundlander x Sint Bernard teef van 2 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht na overlijden van haar baasje. Aisha is gewoon van altijd binnen te leven. Ze is een hele lieve en aanhankelijke knuffelbeer. Aisha is een heel sociale dame, zowel naar mensen toe als naar honden toe. Ze heeft wel nog nooit samengeleefd met een andere hond. Deze lieve meid is niet wagenziek. Ze kon goed een 4 a 5-tal uur alleen thuis zijn. Ze is dan ook zindelijk in huis en bijt naast haar eigen speelgoed (knuffels) ook niets kapot. Ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits deze goed en hoog genoeg afgesloten is. 

Nu mag Aisha op zoek naar een even goede thuis. Ze kan getest worden met een eigen grote hond. Aisha is (niet verbazingwekkend natuurlijk) nogal lomp en beseft haar eigen grootte niet altijd even goed, kinderen vanaf 12 jaar ongeveer moeten wel lukken voor haar. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel mag uitmaken van het gezin en ook altijd mag binnen leven. Een tuin met goede afsluiting aanwezig is wel een vereiste. Wie kan onze fluffy dame een goede thuis geven? 

Aisha werd reeds onder handen genomen door een trimmer en werd reeds gesteriliseerd.

Kennismakingen verlopen steeds op afspraak en na het invullen van onze vragenlijst via mail. Het heeft dus geen zin om zonder afspraak langs te komen alsook niet om telefonisch contact op te nemen.

Aisha verblijft momenteel in:

Sint-Hubertus vzw
AALST
Bekijk alle dieren van Sint-Hubertus vzw