Hallo, Louise

Louise

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Nee
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
tijger
Deel Louise op social media:
Naam:
Louise
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
10 jaar en 8 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
2023035

Ons Louiseke, dat ze veel oogoperaties achter de rug heeft waarvan de laatste met succes is afgerond en volledig genezen, is ze nu volledig blind.. Met haar 9-jarige leeftijd zijn we overtuigd dat er voor ons Louiseke ergens een gouden mandje klaarstaat.

Ze is enerzijds wat schichtig bij het aanraken, dus is het aangeraden haar eerst je hand laten ruiken voor je ze aait.

Ook zal ze een poosje nodig hebben om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, maar eens ze vertrouwd is en aan haar baasje(s) is ze de liefste poes die graag al wat knufffels geeft en kopjes. Oppakken en knuffels geven vindt ze niet leuk, doordat ze op latere leeftijd is blind geworden (binnegebracht met ongeneeslijke ontstoken ogen) is Louiseke een beetje zenuwachtig als het lawaaierig is en te plots wordt aangeraakt. Nietemin kan Louise ook heel rustig zijn en graag in de zon relaxen. Verder tips en tricks over ons meisje leggen we nog uitgebreid uit bij een bezoekje.

Daarom zoeken we iemand die thuis is om haar alle aandacht te geven in een rustige setting en een plekje zon !

In het opvanggezin heeft Louise een kleine buitenren waar ze graag eens haar neusje in de lucht steekt en het zonnetje opzoekt.

Iemand die haar met de simpele dingen als 'tender love and care' nog voor de mooie jaren die ze nog in het vooruitzicht heeft de gelukkigste en liefdevolle jaren te geven voor baasje(s) en Louise.

Louiseke werd getest op FIV/FelV en is negatief, ze is steriel, gechipt & geregistreerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. De adoptiebijdrage bedraagt 230 euro. Louiseke kan - na afspraak - bezoek ontvangen bij haar opvangmama in Wachtebeke.

Voel jij al een match? Vul dan snel het formulier op onze website in: https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie/adoptie-aanvraag/.

 

Louise verblijft momenteel in:

Zoetjes & Snoetjes VZW
MOERBEKE-WAAS
Zoetjes & Snoetjes VZW
Bekijk alle dieren van Zoetjes & Snoetjes VZW