Hallo, Tommy

Tommy

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
andere
Deel Tommy op social media:
Naam:
Tommy
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
11 jaar en 2 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
20230068

Ter adoptie: Tommy (kater)

Geboortedatum: 01/07/13

Lieve Tommy kwam erg ziek en gehavend in opvang.  Met de nodige medische zorgen en de juiste voeding voelt deze coole, al iets oudere kater, zich nu opperbest.  Met de moves van een zwarte mini-panter gaat hij  gezwind achter dat speeltje waar een belletje aan hangt of maakt hij een mini sprintje om de pauwenveer te pakken.   

Tommy is aanhankelijk, ligt het liefst in je buurt of op je schoot en of hij streeltjes wilt? .... dat maakt hij je duidelijk met een simpel pootgebaar.  Hij is rustig van aard, ook naar andere katten toe en wordt graag gekamd.

Deze voorbeeldige 'gentleman' krabt niet aan de muren, dat laat hij over aan kittens.  Bij het opvanggezin durft hij voorzichtig uit de visbokaal te drinken, zonder de vis te ambeteren.  En hij is de grootste (en enigste?) fan van zijn opvangpapa als die gitaar speelt. 

Deze dankbare vriend neemt elke dag makkelijk zijn half pilletje (tegen allergieën) in een beetje liquid snack en verder eet hij hypo-allergene purina korreltjes.  Hij is FIV positief maar laat je dat niet tegenhouden om hem te adopteren.  Kattenaids is niet besmettelijk naar mensen toe, het liefst wordt hij alleen geplaatst of samen met een ander FIV+ katje, of een ouder rustig katje waar de kans op besmetting zo goed als nihil is, omdat Tommy erg vriendelijk is naar andere katten toe.

Wie zorgt ervoor dat deze coole schat nog vele jaren liefde mag ervaren, hij zal je trouwe metgezel worden!

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid  te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476 20 51 62 – tussen 10u en 19u.  Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen.  Adoptiebijdrage: 130 euro per kat.  Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.  Deze kat verblijft in BRUGGE en we zoeken een thuis waar hij niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – HK 30307354

Tommy verblijft momenteel in:

Poespartoe vzw
BRUGGE
Poespartoe vzw
Bekijk alle dieren van Poespartoe vzw