Hallo, Mister Stripes

Mister Stripes

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
zwart
Deel Mister Stripes op social media:
Naam:
Mister Stripes
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
8 jaar en 2 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
2024179

Hallo iedereen,

Ik ben Mr. Stripes, een kater van 8 jaar. Mijn opvangouders noemen mij Streepje, wat een vreemde naam is want ik heb geen streepjes, maar heb een prachtige zwarte vacht. Als je mij zou kennen zou je me veel jonger schatten want ik ben een echte speelvogel!

Ik ben afgestaan aan mijn opvangouders, en over mijn verleden is niet veel bekend behalve dat uit mijn paspoort blijkt dat ik elk jaar netjes naar de dierenarts ben geweest.

Ik heb een heel zacht karakter, maar kan soms een beetje onvoorspelbaar uit de hoek komen. Ik word namelijk graag geaaid, maar kan ineens schrikken van een hand waardoor ik boos blaas en soms een tikje geef. Ik ben dan wel zo lief om mijn nagels in te trekken.

Dit is soms een beetje schrikken, zowel voor mijn opvangouders als voor mezelf. Ik bedoel dit namelijk helemaal niet slecht. Ik doe dit uit onzekerheid. Want hoewel ik er groot en stoer uit zie heb ik een bang hartje. Het duurde bijvoorbeeld bijna een week voor ik hier mijn logeerkamer durfde uit te komen om de rest van het huis te verkennen.

Ik ben op zoek naar mensen die kennis hebben van de zogezegde kattentaal. Wanneer ik namelijk een beetje onzeker ben zie je dit perfect aan mij. Ik ga best naar een gezin zonder kleine kindjes, grotere rustige kinderen mag zeker wel. Ik vind andere katten heel leuk, ik ga er purrend naartoe om vriendjes te maken. Maar de andere katten moeten wel een lief, zacht karakter hebben want als ze naar mijn blazen en grommen ben ik er een beetje bang van en krijgt mijn zelfvertrouwen een deuk.

Een kleine, liefst afgesloten tuin mag er ook zijn, zodat ik af en toe buiten mijn pootjes eens kan strekken en de wereld kan verkennen. Verder ben ik een goede eter die zowel brokjes, snoepjes als natvoer lust en ga ik uiteraard netjes op de bak. Ik krab graag mijn nagels aan een stevige krabpaal, want als ik in speelmodus ben kan ik hier wild op en af vliegen, dat vind ik super leuk.

Wie heeft er een gouden mandje voor mij en veel tijd om samen te spelen en knuffelen?

Dikke kus,

Stripes

Interesse om mij te adopteren? Vul dan snel deze korte vragenlijst in!

OPGELET: Wij antwoorden misschien niet onmiddellijk, maar wel altijd! Check zeker ook je spam! Meer info over de adoptiebijdrage en adoptieprocedure vind je op onze website: www.zwerfpoezenrupelstreek.be

Mister Stripes verblijft momenteel in:

Zwerfpoezen Rupelstreek
RUPELSTREEK
Zwerfpoezen Rupelstreek
Bekijk alle dieren van Zwerfpoezen Rupelstreek