Hallo, Annie (& Piet)

Annie (& Piet)

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Ja
Kleur
tijger
Deel Annie (& Piet) op social media:
Naam:
Annie (& Piet)
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
12 jaar en 2 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
20212740

Annie is, samen met Piet, bij ons binnengebracht na afstand. Hun baasje is helaas overleden. Annie & Piet zijn seniorkatjes en kwamen jaren geleden als zwerfkatjes aanlopen bij hun baasje. De laatste jaren leefden zij vooral binnenshuis. Beiden hebben altijd samengeleefd en daarom plaatsen wij hun ook het liefste samen. Ze zijn al een beetje op leeftijd en zo hebben ze ook steun aan elkaar. Ze zijn elkaars maatje.

In het asiel leren we Annie kennen als een lieve poes. Zij heeft momenteel een beetje last van een tranend oogje en dit zijn we aan het behandelen. Annie en Piet slapen best wel wat uurtjes op een dag, daaraan merken we dat ze al een dagje ouder zijn. Zelfs bij het poetsen van hun verblijfshokje kunnen ze gewoon doorslapen. Heel aandoenlijk om te zien!

We weten dat het niet evident is om 2 al iets oudere katjes te adopteren maar ze verdienen echt hun warme thuis! Het zijn 2 schatjes en verder zijn ze ook nog in goede gezondheid.

Voor een kennismaking met Piet en Annie of meer informatie betreffende de adoptieprocedure, graag een mailtje sturen naar ann.dino@hotmail.com met beschrijving van uw thuissituatie.

Annie (& Piet) verblijft momenteel in:

Dieren in Nood Vzw
OPHOVEN
Dieren in Nood Vzw
Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw