Hallo, Floertje

Floertje

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Nee
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Ja
Boerderijkat / Stalkat ?
Onbekend
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
lapjes
Deel Floertje op social media:
Naam:
Floertje
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
15 jaar en 3 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
1011

Ons allerliefste Floertje. Haar baasje kwam helaas te overlijden, en de buurman zou haar overnemen indien dit zou gebeuren. Jammer genoeg klikte Floertje niet met de andere dieren des huizes en moest de buurman noodgedwongen Floertje naar het asiel komen brengen.

.

Deze meid zoekt een rustige thuissituatie waar ze haar pensioen in rust en stilte kan doorbrengen. Ze komt van een alleenstaande persoon, en mocht zowel binnen- als buitenshuis de wereld ontdekken. Echter is Floertje op een leeftijd gekomen dat ze voornamelijk binnenshuis wil vertoeven.

.

Ze is een héél aanhankelijke en lieve kattin. Grotendeels van de dag slaapt ze, maar als ze hoort dat er iemand komt, dan zet ze graag haar spinnersmodus aan en komt ze heerlijk kroelen. Ze wil het liefste van al dat de knuffelsessies oneindig lang duren.

.

Ze eet graag natvoer, en dit krijgt ze bij ons ook ‘s ochtends en ‘s avonds. Overdag staan er brokjes. Hier eet ze ook wel van, maar niet erg veel.

.

Ze werd medisch gecontroleerd, goedgekeurd en werd volledig in orde gemaakt. Voor haar leeftijd doet ze het nog supergoed en heeft ze momenteel nog geen medicatie nodig of extra medische zorgen. Uiteraard is ze een poes op leeftijd en kan dat mogelijks in de toekomst wel nog komen. Hierdoor is het wel belangrijk om regelmatig medische controles te laten doen om haar goed op te volgen.

.

We zoeken voor haar een huis zonder drukke dieren of drukke kinderen. Er zijn verschillende situaties waarin ze goed zou kunnen aarden, maar belangrijk is dat er een zekere rust en routine heerst.

.

Ben jij op zoek naar een senior kat om nog dat laatste gouden mandje te geven? Gelieve dan een mail te sturen met een beschrijving van jouw woon-, werk- en gezinssituatie. Bij een mogelijke match zal je worden uitgenodigd voor een kennismaking.

Floertje verblijft momenteel in:

Veeweyde vzw
WEELDE
Veeweyde vzw
Bekijk alle dieren van Veeweyde vzw