Hallo, Nina

Nina

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Nee
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Onbekend
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
lapjes
Deel Nina op social media:
Naam:
Nina
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
0 jaar en 3 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
24144



[πŸŽ‰] Vijf schattige kittens op zoek naar hun gouden mandje! [πŸŽ‰]

Maak kennis met deze vijf pluizige bolletjes geluk die hun weg naar je hart willen vinden. Elk van hen heeft hun eigen unieke persoonlijkheid, en ze staan te popelen om samen met jou avonturen te beleven! [🐾]

[🐯] **Siouxsie** – Met mijn getijgerde vlekjes en ondeugende snoetje ben ik een plaatje om te zien. Oké, ik geef toe, mensen en harde geluiden zijn soms nog een beetje eng, maar hé, ik laat me al oppakken en ik spin soms zelfs al! Spelen met mijn broertjes en zusjes is mijn favoriete bezigheid, dus het liefst verhuis ik samen met een van hen. Twee voor de prijs van één, zeg maar! [πŸ˜‰]

[😻] **Jimi** – Als je op zoek bent naar de liefste en leukste kitten van de hele wereld, zoek niet verder, want hier ben ik! Ik wil altijd bij je zijn, en het liefst kruip ik gezellig op schoot. En o wee, als je iets anders probeert te doen terwijl ik daar lig, want dan laat ik je weten dat jij van mij bent! Spelen is mijn superkracht; geef me een balletje, een spiraaltje of zelfs een lege doos, en ik maak er een feestje van!

[😺] **Nina** – Mensen zijn nog een beetje nieuw voor me, dus ik heb wat tijd nodig om los te komen. Maar als je me wat lekkere snacks en speeltjes aanbiedt, vooral hengeltjes (mijn absolute favoriet!), dan durf ik steeds meer. Heb jij het geduld en de liefde om mij te helpen groeien en vertrouwen te krijgen?

[πŸ‘€] **Olivia** – Kijk eens in mijn oogjes, mooi omlijst met zwart, en je bent verkocht! Ik ben nog een beetje verlegen en alles is nog wat spannend, maar ik heb per ongeluk al een keer gesponnen toen ik bij mijn opvangmama op schoot zat. Geef me wat tijd en aandacht, en mijn opvangmama zegt dat ik helemaal zal opbloeien. Ik houd van vogeltjes kijken en spelen met mijn broertjes en zusjes – een beetje natuurdocumentaire voor katten, zeg maar!

[πŸŽ€] **Lizzy** – Knuffelen en spelen, dat is mijn motto! Aai me over mijn buikje en ik sluit mijn oogjes en ga spinnen alsof mijn leven ervan afhangt. Ik ben dol op verstoppertje spelen en door de speeltunnel rennen. Wil jij mijn nieuwe speelmaatje zijn? Ik beloof je eindeloos veel knuffels en plezier!

[πŸ’‘] **Belangrijk:** Wij plaatsen geen kitten alleen als er geen andere (jonge) kat aanwezig is. Ze hebben een speelkameraadje nodig om samen mee op te groeien en de wereld te ontdekken!

[πŸ“§] Interesse? Stuur een mail naar **info@hellokatty.be** en wie weet wordt één van deze schatjes binnenkort jouw nieuwe huisgenoot! [🏑] [πŸ’–]



 

Nina verblijft momenteel in:

HELLO KATty
MOLENBEERSEL
HELLO KATty
Bekijk alle dieren van HELLO KATty