Hallo, Kai en Yuna DUO

Kai en Yuna DUO

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
andere
Deel Kai en Yuna DUO op social media:
Naam:
Kai en Yuna DUO
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
0 jaar en 3 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
20240013

Ter adoptie: Kai (mannelijk) en Yuna (vrouwelijk) DUO

Geboortedatum: 22/05/24

Kai en Yuna hadden het geluk om het levenslicht te zien in de veilige en rustige opvangkamer.  Ze werden grootgebracht door hun liefdevolle mama Meri en onder toezicht van de opvangmama.  Met nog 4 andere broertjes en zusjes was het vechten voor een plaatsje aan de melkbar maar de hechte kliek zorgde ook voor veel vriendschap en speelgenot.

Kai is het kloeke katertje van de bende.  Deze lieverd miauwt vriendelijk om wat aandacht en zoals het een gezond kitten beaamt, vult hij zijn dag met spelen, eten en slapen.  Hij kan zijn broertjes en zusjes moeilijk missen en je vindt hem dan ook vaak bij Yuna, zijn partner in crime.  Lieve Yuna is een actief kattinnetje, die gek is van haar speelveertje, ze is er enkele uren zoet mee en verliest het regelmatig,  Maar het terugvinden is nog zo spannend.  Deze vriendjes vind je vaak samen in de hangmand voor een dutje of ze komen elkaar speels tegen in de speeltunnel.  Een krabpaal is een must en als je hen af en toe ook nog wat natvoer of een liquid snack kan aanbieden, dan zijn ze je zeer dankbaar.

Wanneer het rustig is komen ze graag bij je liggen voor streeltjes.  Door hun nieuwsgierigheid zijn ze ook hulpvaardig met allerlei taken, zoals het water verversen, de bordjes opruimen of de stylo vasthouden.  Deze twee schatten zoeken een forever thuis, waar ze veilig en liefdevol mogen groeien en bloeien, in ruil voor trouwe vriendschap!

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 19u.  Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 210 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354

Kai en Yuna DUO verblijft momenteel in:

Poespartoe vzw
BRUGGE
Poespartoe vzw
Bekijk alle dieren van Poespartoe vzw