Hallo, Marvin en Nalu DUO

Marvin en Nalu DUO

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Nee
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Ja
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Nee
Boerderijkat / Stalkat ?
Nee
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
andere
Deel Marvin en Nalu DUO op social media:
Naam:
Marvin en Nalu DUO
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
0 jaar en 3 maand
Ras:
Europese Korthaar
Referentie:
20240015

Ter adoptie: Marvin (mannelijk) en Nalu (vrouwelijk) DUO

Geboortedatum: 22/05/24

Marvin en Nalu hadden het geluk om het levenslicht te zien in de veilige en rustige opvangkamer.  Ze werden grootgebracht door hun liefdevolle mama Meri en onder toezicht van de opvangmama.  Met nog 4 andere broertjes en zusjes was het vechten voor een plaatsje aan de melkbar maar de hechte kliek zorgde ook voor veel vriendschap en speelgenot.

Lieve Marvin is de grote en sterke beer van de bende, Hij heeft het allemaal wel gezien en komt soms grappig uit de hoek.  Onder zijn stoere uiterlijk zit een lief, klein hartje en alhoewel hij kan genieten van de rust, kan hij heel overtuigd spelen.  Dan maakt hij oergeluidjes tegen zijn speeltjes en spurt hij de kamer door.  Vriendinnetje Nalu vult hem perfect aan.  Deze lieve kattin is erg nieuwsgierig en ze laat zich niet doen want ook zij is erg behendig en vlug.  Marvin kan je met zijn grote ogen heel verliefd aankijken en Nalu zal al haar charmes gebruiken om jouw streeltjes te bemachtigen.  Dit olijke duo ligt vaak samen op de krabpaal of ze zitten balletjes achterna iin de speeltunnel.  Een krabpaal is een must en als je hen af en toe ook nog wat natvoer of een liquid snack kan aanbieden, dan zijn ze je zeer dankbaar.

Wanneer het rustig is komen ze graag bij je liggen voor streeltjes.  Door hun nieuwsgierigheid zijn ze ook hulpvaardig met allerlei taken, zoals het water verversen, de bordjes opruimen of de stylo vasthouden.  Deze twee schatten zoeken een forever thuis, waar ze veilig en liefdevol mogen groeien en bloeien, in ruil voor trouwe vriendschap!

Gelieve bij interesse in adoptie, voor meer info, of voor vragen over de beschikbaarheid te bellen naar het opvanggezin: familie Maenhoudt – 0476/20 51 62 tussen 10u en 19u.  Geen SMS noch email – graag een boodschap inspreken indien niet direct wordt opgenomen. Adoptiebijdrage: 210 euro per kat. Alle katten zijn ontwormd, ontvlooid, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Deze katten verblijven in Brugge en we zoeken een thuis waar zij niet buiten kunnen of buiten kunnen in een catproof tuin.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354

Marvin en Nalu DUO verblijft momenteel in:

Poespartoe vzw
BRUGGE
Poespartoe vzw
Bekijk alle dieren van Poespartoe vzw