Hallo, Nola

Nola

Eigenschappen

Heeft toegang nodig tot een tuin?
Onbekend
Moet verplicht binnen gehouden worden?
Onbekend
Zindelijk?
Onbekend
Kan met honden?
Onbekend
Kan met andere katten?
Onbekend
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Rustige omgeving (oudere dieren)?
Onbekend
Boerderijkat / Stalkat ?
Onbekend
Kan met kinderen om < 6 jaar?
Onbekend
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Onbekend
Schootkat - Knuffelkat?
Onbekend
Kleur
andere
Deel Nola op social media:
Naam:
Nola
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
2 jaar en 2 maand
Ras:
Huiskat Korthaar
Referentie:
95

Ter adoptie : Nola
Nola is een prachtige poes van een 2-tal jaartjes jong. Zij werd al een hele tijd gespot bij een lieve meneer in de tuin. Echter was zij niet te benaderen en toen we haar uiteindelijk konden vangen, bleek ze helaas alweer zwanger.
Ze kwam dus gelukkig tijdig in opvang om haar (4) kleintjes op deze wereld te zetten.
Ook al konden we haar niet benaderen, ze liet wel toe dat we de kittens verzorgden zodat zij opgroeiden tot fijne sociale katjes die ondertussen allemaal verzekerd zijn van een mooie toekomst.
Ondertussen maakte Nola al grote vorderingen. Ze is steeds te vinden voor een spelletje met de hengel en komt haar eten al heel dichtbij opsmikkelen. Ook zal ze zich in de buurt nestelen om alles goed te bekijken. Echter heeft ze (voorlopig) nog een grote afkeer van mensenhanden. Dat dit met de juiste aanpak op termijn zal beteren, daar zijn we zeker van. Wij kunnen hiervoor zeker de nodige tips aanreiken!
We zoeken voor haar een huisje waar ze die tijd krijgt en waar liefst al een poezenvriendje aanwezig is. Eventueel kan ze ook samen geadopteerd worden met 1 van de andere katjes die bij haar verblijven.
Ben jij dat mensje dat hetzelfde potentieel ziet als ons en wil je Nola een mooie toekomst bieden? Vul dan snel de adoptie-aanvraag in op onze website! https://www.heartbeat4cats.be/vragenlijst-adoptie/

Nola verblijft momenteel in:

Heartbeat
MEERDONK
Heartbeat
Bekijk alle dieren van Heartbeat