Hallo, David

Deel David op social media:
Naam:
David
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
-
Referentie:
20240040

Maak kennis met David, een hartendief van een konijn!  [:rabbit:] [:heart:]

David heeft al een bewogen verleden achter de rug. Hij werd samen met zijn vriendje Harley gevonden bij een hondenlosloopzone, waar ze er beide slecht aan toe waren. Helaas overleefde Harley het niet, maar David heeft zich dankzij de goede zorgen helemaal hersteld.

Wat maakt David zo bijzonder? David is een ongelofelijke knuffelkont! Hij is dol op aandacht, geniet van lekkernijen en is ontzettend lief voor iedereen. In de opvang is hij zelfs uitgegroeid tot een geweldige pleegpapa voor voedster Lio en haar kleintjes. Zijn zorgzame en zachtaardige karakter maakt hem een echte aanwinst voor elk gezin.

Zijn droomhuis: David zoekt een forever home waar hij altijd binnen kan leven en lekker vrij kan rondlopen. Hij voelt zich het meest op zijn gemak bij een vriendinnetje (voedster) met wie hij zijn avonturen kan delen. Optioneel kan hij ook samen met zijn vriendin Lio geplaatst worden, wat een prachtig duo zou vormen!

Een knappertje met een beetje extra zorg: David heeft wel wat extra aandacht nodig als het gaat om zijn vacht. Twee keer per week borstelen en een maandelijkse trip naar de konijnenkapster zorgen ervoor dat hij er altijd piekfijn uitziet. Maar geloof ons: de liefde die hij teruggeeft, maakt dat meer dan de moeite waard!

David verblijft momenteel in:

Forrest and Friends vzw
KAGGEVINNE
Forrest and Friends vzw
Bekijk alle dieren van Forrest and Friends vzw